Taylor Swift – Look What You Made Me Do (Shqip)

Nuk më pëlqejn lojrat e tua të vogla
Nuk më pëlqen titulli
Roli që më ke bërë të luaj
Te budallait , jo, nuk më pëlqen
Nuk më pëlqen krimi yt i përsosur
Si qeshesh kur gënjen
The se arma ishte e imja
Nuk është mire, jo, nuk më pëlqen ti (Oh!)

Por unë u bera e zgjuar, e u bëra më e vështirë në kohën e duhur
Zemër, u ngrita nga të vdekurit, e bëra gjithë kohën
Kam një listë të emrave dhe e jotja është e kuqe, nënvizuar
E kontrolloj një herë, pastaj e kontrolloj dy herë, oh!

Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që më keni bërë
Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj

Nuk më pëlqejn çelësat e mbretërisë suaj
Ata dikur i përkisnin mua
Ju më kërkuat një vend për të fjetur
Më hodhet dhe bëtë  një festë (Çfarë?)

Bota vazhdon, një ditë tjetër, një tjetër dramë, dramë
Por jo për mua, jo për mua, gjithçka për të cilën mendoj është karma
Dhe pastaj bota ecën, por një gjë është e sigurt
Ndoshta kam marrë të miat, por të gjithë do të merrni tuajat

Por unë u bera e zgjuar , u bëra më e vështirë në kohën e duhur
Zemër, u ngrita nga të vdekurit, e bëra gjithë kohën
Kam një listë të emrave dhe e jotja është e kuqe, nënvizuar
E kontrolloj një herë, pastaj e kontrolloj dy herë, oh!

Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që më keni bërë
Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj

Nuk i besoj askujt dhe askush nuk më beson
Unë do të jem aktorja kryesore në ëndrrat tuaja të këqija
Nuk i besoj askujt dhe askush nuk më beson
Unë do të jem aktorja kryesorenë ëndrrat tuaja të këqija
Nuk i besoj askujt dhe askush nuk më beson
Unë do të jem aktorja kryesore në ëndrrat tuaja të këqija
Nuk i besoj askujt dhe askush nuk më beson
Unë do të jem aktorja kryesore në ëndrrat tuaja të këqija

(Ooh, shikoni atë që më keni bërë)
(Shikoni çfarë më keni bërë të bëj)
(Shikoni atë që sapo më keni bërë)
“Më vjen keq, Taylor i vjetër nuk mund të vijë te flas ne  telefon tani.”
(Shikoni atë që sapo më keni bërë)
(Shikoni çfarë më keni bërë të bëj)
(Shikoni çfarë më keni bërë të bëj)
“Pse?”
(Shikoni atë që sapo më keni bërë)
“Oh,” sepse ajo është e vdekur! ” (Oh!)

Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që më keni bërë
Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj

Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që më keni bërë
Ooh, shiko çka më bëre të bëja
Shikoni çfarë më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj
Shikoni atë që sapo më keni bërë të bëj./Gjithqka Nga Pak

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

About muzika6