Dafina Zeqiri ft Genta Ismajli- Hidhet dhe Dridhet

Nuk kemi mundur ta gjeme videon e kesaj kenge ne Youtube.

Dafina
Ahhhhh…Sillet neper club
do te kaloje mire
sillet pshtillet
ne tvoline pervidhet.
Genta
Ska nevoj per krah
te gjitha i ben vet
hop ne tvoline
do te vallezoj
Duff.
Hejjjjj
kuklla u be e gjall
Genta.
nen drita te kuqe
pret rendin qe ti vi
D&G
Ne themi
hejjj ja ku vine vajzat te bejne show
hejjj ja dhe kryesorja dhe ajo ben show…
2X.Hidhe perdridhe mos e le me pushu
Hidhe perdridhe mos e le me pushu
Hidhe perdridhe krejt me i pushtu
pra hidhu lart dhe trego si vallzon
Genta.
Sillet neper club
do te kaloje mire
sillet e pshtillet
ne tvoline pervidhet.
Duff.
Ska nevoj per krah
te gjitha i ben vet
hop ne tvoline
do te vallezoj
Genta.
Hejjjjj
kuklla u be e gjall
Duff.
nen drita te kuqe
pret rendin qe ti vi
D&G
Ne themi
hejjj ja ku vine vajzat te bejne show
hejjj ja dhe kryesorja dhe ajo per show…
2X.Hidhe perdridhe mos e le me pushu
Hidhe perdridhe mos e le me pushu
Hidhe perdridhe krejt me i pushtu
pra hidhu lart dhe trego si vallzon
Duff.
ok vajza te tregojm se si behet
mund tiu themi se ky eshte veq fillimi
Genta.yeah give that
Duff.hejjjjj
Genta.hejjj
Duff.heeeejjj
Genta.heeeejj
Duff.hejjj
Genta.hejjjj
Duff.ouuuuuuuuuuu
D&G
2X.Hidhe perdridhe mos e le me pushu
Hidhe perdridhe mos e le me pushu
Hidhe perdridhe krejt me i pushtu
pra hidhu lart dhe trego si vallzon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

About muzika6