Dafina Zeqiri – Adios

oky rruges hecja
ooooooo……..oky
Dhoma e fjetjes pa ajros
E ti lakuriq po flen
Dhe era në banes
Parfim tfemrave po vjen
dy gota në tavolinë
e ti vishnje nuk pin
Numra te ri në telefon
E kto bikine tmiat sjon.

Ref:
honey VeT E Lype
Adios!
honey VeT e Lype Adios
HOney VeT e Lype
Adiooos!
Hej Papi
It’s Over!!!(2x)

Hej..Hej..Hou..Hej a Hej..Okay!

Shejat ne qaf kush ti la

Mos më thuaj që se din
Unaza jote eshte në toke
Kmisha jote plot karmin
Era dhomes i vjen tim
Ti cigare nuk pin
Numra te ri në telefon
E kto bikini tmiat sjon.

Ref:
Honey VeT E Lype
Adios..!
Honey VeT e Lype
Adios..!
Hoeny

HOney VeT e Lype
Adios..!
Hej Papi
It’s Over!!!(2x)

I Told yOu. Trust Me… No matter WhaT They Say..!
shiken e briken eqiken siken e breken e thej

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

About muzika6