Dafina Zeqiri – Adagio

Kemi kerkuar videon ne youtube por nuk kemi mundur ta gjejme.

 

Adagio,
si ti eshte jeta
pa fund s’provon e shkreta
emri yt ne kete hapsir
dhe hija jote e pist
trupin tim ma dritheron
zerin ma gulfon
Adagio

Ti je e pavdekur
deshmitarja ime e vdekur
kush mua do me ngushelloj
kush qetesi do me ofroj
dhimbjen ne çdo çati
ngaqe nuk je ti
Adagio

Fluturo engjull tani
gjeje zerin e tij
te me shoqroj
ta dashuroj si femijen e par
do ta puthja me mall
dhe piano s’do qaj

Dua te jesh pran meje
dua te jem pran teje
ta prekim ket pranver
ta gjejm veten ne terr
ku ngele ne ket bot
zemra ime plot
zemra ime plot
s’mbetet pa ty…

huoooo huooooo…

Ta prekim ket pranver
ta gjejm veten ne terr
s’mbeti gje tjeter te them
vazhdojm besojm
vazhdojm besojm
perher do jesh
ADAGIO
hoooouuu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

About muzika6